Faiza is niet alleen een bijzondere fotografe maar ook een bijzonder persoon! Op je trouwdag waar alles heel snel verloopt wil je er continue op je best uitzien. Niet alleen was zij bezig met het maken van de perfecte foto’s, maar stond ze ook voor me klaar om continue me jurk recht te trekken en me haar goed te zetten. Ik ben zo blij dat ik voor VOIR heb gekozen.
Mijn ervaring is meer dan wat ik heb mogen wensen van VOIR. Het mooiste is dat Faiza totaal niet in de weg stond. Ze droeg een positieve energie die je graag om je heen wilt hebben op zo een bijzondere dag. Ik heb Faiza ontmoet op mijn henna dag en het was alsofik haar heel lang kende daardoor kreeg ik meteen een warm en vertrouwde gevoel. En dan het allerbelangrijkste de foto’s zijn perfect! Als we terug kijken naar onze foto’s herleven we het moment weer.
Dank je wel Faiza je bent een geweldig mens en je bent uitstekend in wat je doet. Mijn vriendin en mijn zus hebben meteen VIOR geboekt na mijn bruiloft.

Omar & Rua

 25-10-2019 / Amsterdam

bekijk meer foto's
Meer dan een professionele fotograaf. Ik spreek voor twee in mijn verhaal. Wij zijn personen die altijd verlangen naar die ene klik tussen personen. Gevoel speelt een zeer belangrijke rol in ons leven. We proberen altijd te beslissen met ons hart en zo doet Faiza ook. Ze fotografeert vanuit haar hart en ziel. Alsof het haar eigen henna of bruiloft is. Alsof ze iemand fotografeert die veel voor haar betekent. Beeld gewoon iemand in die straalt als ze fotografeert. Meer dan een professionele fotograaf had ik gezegd toch? Nou dat is ze zeker. Je weet wat je kunt verwachten. Alles staat netjes op papier en er wordt via de mail gecommuniceerd, lekker zwart op wit. Wat nooit fout kan gaan. Oh en stipt is ze zeker!
Wat betreft fotografie. Hadden we haar het liefst ook op onze bruiloft. Deze was is het buitenland helaas. Maar we hebben prachtige foto’s ontvangen waar ze de mooiste momenten en glimlachen heeft vastgelegd. Oh zeker niet te vergeten. Ze kan zo voor Vogue schieten. Een familiepotret dat ze toch heeft vastgeled. Geen woorden voor. Dat zal me eeuwig bij blijven.
Dank je Faiza. Vooral omdat je bereid bent om vanuit je hart de mooiste momenten van anderen/ vreemdelingen vast te leggen.

Kemal & Kubra

15-06-2019 / Nijmegen

bekijk meer foto's
Faiza, niet alleen een geweldige fotograaf met oog voor detail maar ook een geweldig persoon met een hart van goud. Er is geen moment geweest dat wij spijt hebben gehad van onze keuze voor VOIR. In tegendeel, alles was zo ver boven onze verwachting. Oprechtheid straalt echt van haar af en tot de dag van vandaag spreken onze familie en gasten nog steeds vol lof over Faiza.
In de paar dagen tijd dat we Faiza hebben mogen leren kennen, voelde het alsof we haar al jaren kende, ze hoorde gewoon bij de familie. Ondanks alle chaos en drukte om haar heen, notabene 2500 km van haar thuisfront, wist zij de kalmte zo goed te bewaren en haar focus te leggen daar waar nodig was. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat het resultaat echt prachtig is!
Nogmaals bedankt Faiza en we hopen je snel nog een keer te mogen meemaken!

Moustafa & Mayssa

02-03-2019 / Marokko

Mijn heftige bevalling tussendoor hoefde de pret niet te drukken, prachtige mooie herinneringen en fantastisch hulp (mijn jurk helpen aantrekken en de rest van de avond recht trekken :D), mensen praten nog steeds
over die vrouwelijke fotograaf met die glimlach.
We kunnen je niet genoeg bedanken voor de echt werkelijk waar prachtige foto’s, we zullen hier jaren later nog steeds met plezier naar terug kijken. En ik gun iedereen deze ervaring, dus als je dit leest en haar foto’s ziet, aarzel niet, boek gewoon VOIR!

Jelle & Sherida

 01-06-2018 / Rotterdam

Met je eeuwig aanwezige glimlach, je vriendelijkheid en je flexibiliteit heb je onze harten en die van onze families gewonnen.
Je ging op in het feest, in de mensen: je hoorde er echt bij. Ook de andere aanwezige diensten waren over je te spreken, en dat snap ik. Je bent een onwijs prettig persoon om mee te sparren en je was de aangewezen dienst om in vertrouwen te nemen voor dit ‘klusje’.
Als de lichten zijn gedimd, en het feestgeluid vervaagd, en de gasten verdwijnen.. wat blijft er dan nog over?
Twee dingen. Waardevolle herinneringen, en jouw evenzo mooie foto’s.

Paul & Islam

 10-08-2017 / Marokko