Albums

Bekijk HIER het aanbod

*gratis Eid kaarten*

 

Naar Bensu: 50 euro 

 

Quarantaine Kaarten

10 kaarten (5 designs)

10 enveloppen

17,95 euro

excl. verzendkosten

*gratis Eid kaarten*

 

Naar Bensu: 100%

 

Cadeaubon

Keuze uit: 

20 euro

30 euro

40 euro

50 euro

*gratis Eid kaarten*

 

Naar Bensu: 100%

Veelgestelde vragen Algemene Voorwaarden Bestel hier

*De Eid kaarten zijn oude kaarten met een klein stukje tekst onderaan met dat je “een specifieke stichting steunt bij het kopen van die kaarten”. Deze stichting is niet meer actief, waardoor ik ze graag gratis wil weggeven aan degene die een bestelling plaatst om Bensu te helpen aan haar 2 miljoen euro. Uiteraard, zolang de voorraad strekt.*

Ik ben Bensu

Ik ben Bensu Esila en heb de ziekte Sma type 1.   

SMA 1 is een ernstige erfelijke spierziekte die zich op zeer jonge leeftijd openbaart. Deze ziekte breekt iedere dag meer spierweefsel af en maakt mij iedere dag zwakker. Het verloop SMA type 1 is ernstig, omdat ook de ademhalingsspieren verlamd raken. 

Ik woon in Turkije en heb sinds de diagnose gesteld is nog maar 1 keer het medicijn spinraza kunnen krijgen. En daarna hebben ze het gestopt. Hierdoor hebben ze tracheotomie of luchtpijpsnede (is het aanbrengen van een buisje in de luchtpijp via een snede in de hals) operatie gehad en krijg zo mijn zuurstof. Ook krijg ik sondevoeding. 

Helaas is er in het land waar ik woon geen gentherapie met Zolgensma te krijgen. Daarom is mijn familie een campagne gestart, zodat ik kan genezen. 

Om te genezen heb ik jullie steun hard nodig. Zouden jullie mij alsjeblieft kunnen steunen door ook een bijdrage te leveren?